288 vizualizari
Despre mine 2018-02-12T12:22:41+02:00

Orhilove.ro - despre mine

 

Orhilove.ro – Despre mine

Salut! Imi plac plantele cu flori si in mod special orhideele. Sunt incantatoare, disponibile in forme diferite, au tot felul de culori, unele miros divin si sunt maestre in arta inselaciunii.

Am inceput cu o Phalaenopsis, pe care am reusit sa o cresc cu succes pana la faza unei noi infloriri, asa ca mi-am propus sa incerc sa cresc din fiecare specie cate un tip si cu toate astea am ramas fidela speciei Phalaenopsis, astfel, in colectia mea se gasesc mai multi hibrizi a acestui tip de orhidee, adunati din diverse locuri: magazine din Bucuresti, comenzi on-line din afara tarii.

Sunt atat de frumoase incat e practic imposibil sa nu te indragostesti de ele cand le vezi disponibile intr-o mare varietate in magazine, cand le vezi expuse la geamurile vecinilor sau cand le vezi pe site-urile straine.

Din pasiunea mea pentru cresterea orhideelor mi-am dorit sa creez un spatiu unde iubitorii cu experienta dar si incepatorii sa poata gasi un mijloc usor prin care sa poata discuta, impartasi si invata tot ce este de stiut despre ele. Un club dedicat orhideelor si crescatorilor pasionati de frumusetea lor. OrhiLove. Informatii usor de accesat si la indemana oricarui curios si pasionat.

Puteti contribui activ pe forum, pe pagina de Facebook si puteti scrie materiale informative ca autor in pagina Sfaturi/articole. Cum nu se gasesc multe carti cu metode de crestere, imi doresc ca acest website sa devina o carte deschisa tuturor celor care s-au molipsit de “orhideeala”.

Va imbratisez pe toti cu drag, sper sa ajungem sa ne cunoastem si sa ne bucuram impreuna de reusite si infloriri numai bune de distribuit pe Facebook.

OrhiLove.ro

Haideti sa ne cunoastem aici