86 vizualizari
Politica confidentialitate 2018-05-25T01:44:35+00:00

Data ultimei actualizări: 24.05.2018

Politica de confidentialitate

Prezenta “Politica de confidentialitate” este parte integranta din Termeni si conditii OrhiLove.ro si se aplica datelor personale colectate prin vizitarea site-ului www.orhilove.ro

Activitatile de prelucrare a datelor cu caracter personal se desfasoara sub responsabilitatea Administratorul site-ului.

Pentru utilizarea acestui Site va rugam sa cititi cu atentie prezenta Politica de confidentialitate si sa accepti aceste reguli in totalitate.

Politica de confidentialitate este adoptata respectand prevederiile Legii Nr. 677 din anul 2001 si in vederea adoptarii regulamentului nr. 679/2016, privind Prelucrarea datelor cu caracter personal, aplicabil din 25.05.2018  si reglementeaza protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.

Politica de confidenţialitate se referă la colectarea şi utilizarea informaţiilor personale furnizate atunci când vizitaţi acest site.

  1. Prelucrarea si protectia datelor cu caracter personal

Orice informatie personala furnizata prin intermediul acestui website este si va ramane confidentiala. Datele cu caracter personal vor putea fi furnizate catre terte persoane avand calitatea de parteneri ai site-ului OrhiLove.ro, doar ca urmare a unor angajamente de confidentialitate prin care acestia din urma garanteaza ca datele cu caracter personal sunt pastrate in siguranta si ca prelucrarea si furnizarea acestora se face conform legislatiei in vigoare. Parteneri ai site-ului la momentul adoptarii Politicii de confidentialitate:

De asemenea, vom furniza datele personale colectate doar la cererea institutiilor abilitate conform legilor in vigoare.

Administratorul Site-ului adopta masurile tehnice si de siguranta impuse de legislatia in vigoare pentru a proteja datele personale ale Utilizatorilor impotriva accesului neautorizat. Administratorul Site-ului se asigura in permanenta, prin implementarea si aplicarea masurilor tehnice optime, ca datele personale ale Utilizatorilor sunt folosite exact asa cum este descris in Politica de confidentialitate si ca alegerile fiecarui Utilizator cu privire la prelucrarea datelor sale sunt respectate.

Puteti afla ce date sunt stocate folosind pagina Status date personale. Folosind formularul puteti solicita stergerea datelor personale asociate cu adresa de email furnizata.

Aceste masuri includ, dar fara sa se limiteze la: (1) stocarea informatiilor dumneavoastra personale in medii de operare sigure, care nu sunt disponibile pentru public si care sunt accesibile numai persoanelor autorizate; (2) utilizarea tehnicilor de criptare pentru a proteja securitatea anumitor informatii personale sensibile.

 

Informatii personale colectate

Scopul prelucrarii datelor personale: Profilul website-ului www.orhilove.ro si serviciile oferite poate necesita informatii personale acestea fiind necesare in urmatoarele cazuri:

  • in vederea emiterii facturilor fiscale pentru serviciile prestate (vanzare produse). Date personale necesare: Nume si prenume, adresa facturare si livrare, numar telefon, adresa e-mail.
  • in urma adaugarii unui anunt, adaugarea unui subiect / raspuns in sectiunea forum sau a unui comentariu pentru articolele publicate pe site. Date personale: nume si prenume, adresa email, telefon.

Aceste informatii vor fi folosite doar in scopuri asociate comercializarii serviciilor oferite de portalul OrhiLove.ro (ex: facturi fiscale produse / bunuri, eventuale facturari servicii, participarea la concursuri, adaugare comentarii articole sau forum, adaugare anunturi, poze, articole). De asemenea, pot fi folosite pentru a va contacta prin e-mail, sms sau telefonic in legatura cu produse sau servicii noi ale site-ului www.orhilove.ro.

Durata pastrarii si prelucrarii datelor personale:

  • date furnizate in urma completarii formularelor de contact precum nume, adresa de email sau telefon – 1 an
  • date furnizate de programele analitice (Google Analitics, Zendesk) precum IP, sistem operare, tip browser, pagini vizitate, numar click-uri, pagini de destinatie, timpul petrecut pe site, data si ora accesarii – 1 an
  • date furnizate in procesul de comanda, precum Nume si prenume, adresa postala, numar de telefon si adresa email – 10 ani

Drepturile Utilizatorilor cu privire la datele cu caracter personal

• Dreptul la informare – puteți solicita informații privind activitățile de prelucrare a datelor dvs. personale;
• Dreptul la rectificare – puteți rectifica datele personale inexacte sau le puteți completa;
• Dreptul la ștergerea datelor (“dreptul de a fi uitat”) – puteți obține ștergerea datelor, in cazul în care prelucrarea acestora nu a fost legală sau în alte cazuri prevăzute de lege;
• Dreptul la restricționarea prelucrării – puteți solicita restricționarea prelucrării in cazul in care contestați exactitatea datelor, precum si în alte cazuri prevăzute de lege;
• Dreptul de opoziție – vă puteți opune în special, prelucrărilor de date care se întemeiază pe interesul nostru legitim;
• Dreptul la portabilitatea datelor – puteți primi, în anumite condiții, datele personale pe care ni le-ați furnizat, într-un format care poate fi citit automat sau puteți solicita ca respectivele date sa fie transmise altui operator
• Dreptul de a depune plângere – puteți depune plângere fată de modalitatea de prelucrare a datelor personale la Autoritatea Natională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal
• Dreptul de retragere a consimțământului – in cazurile in care prelucrarea se intemeiază pe consimțământul dvs., acesta poate fi retras oricând. Retragerea consimțămânțului va avea efecte doar pentru viitor, prelucrarea efectuată anterior retragerii rămânând in continuare valabilă;
• Dreptul de a nu fi supus unor decizii automate sau profilare suplimentare aferente deciziilor automate: puteți cere și obține intervenția umană cu privire la respectiva prelucrare sau vă puteți exprima propriul punct de vedere cu privire la acest tip de prelucrare.

Va puteti exercita oricare dintre drepturi, in mod GRATUIT, in orice mod (singular sau cumulat), prin transmiterea unei solicitari pe adresa de email info@orhilove.ro

Cookie-uri

La fiecare sesiune de navigare pe site-ul www.orhilove.ro sunt stocate cookies. Cookie-urile sunt de urmatoarele tipuri in functie de tipul sesiunii:

– temporare – dispar cand inchideti browser-ul de internet

– permanente – raman stocate pe hard-ul Dvs. si dupa ce ati inchis browser-ul.

Fisierele jurnal sunt rapoarte trimise in mod automat de catre browser-ul dumneavoastra la fiecare conectare si transmit date legate de IP, sistem operare, tip browser, pagini vizitate, numar click-uri, pagini de destinatie, timpul petrecut pe site, data si ora accesarii.

Nu folosim cookie-uri pentru a colecta date personale.

Pentru mai multe detalii legate de cookies, va rugam sa accesati pagina Politica cookies.

2. Drepturi de proprietate intelectuala

Toate drepturile intelectuale si cele de autor din cadrul website-ului www.orhilove.ro sunt proprietatea Orhilove.ro sau au fost incluse cu acceptul proprietarului de drept.

Aveti dreptul de a accesa acest site, de a reproduce portiuni, de a copia informatii si de a le transmite altor persoane pe orice cale, dar fara a afecta in nici un fel drepturile de autor si proprietate intelectuala. Este strict interzisa folosirea sau reproducerea vreunei parti a site-ului in vederea vanzarii sau distribuirii in schimbul unui castig comercial.

In cazul incarcarii oricarei fotografii sau postare de continut pe site-ul OrhiLove.ro devine material publicat. Aceste informatii nu sunt considerate „informatii personale identificabile” si nu se supun Politicii de Confidentialitate.

Orice informatie fara caracter personal transmisa prin intermediul acestui website incluzand intrebari, comentarii, sugestii vor fi tratate ca informatii neconfidentiale.

Orice informatii sau materiale publicate (fotografii, videoclipuri sau articole) fara caracter personal vor deveni in mod gratuit si fara nici o compensatie catre persoane terte proprietatea OrhiLove.ro si vor putea fi folosite in orice scop incluzand publicarea, reproducerea, difuzarea, promovarea acestora.

3.  Linkuri externe

Orice link extern prezent pe site va poate trimite in afara retelei www.orhilove.ro. OrhiLove.ro nu isi asuma nici o responsabilitate privind continutului si functionarea acestor terte website-uri, inclusiv privind politica de prelucrare a datelor personale.

4. Actualizari

Ne rezervam dreptul de a modifica in orice fel prezenta Politica de confidentialitate. Va rugam sa verificati periodic data ultimei actualizari.

Va rugam sa ne contactati la adresa info@orhilove.ro in legatura cu orice intrebari sau comentarii aveti despre politica de confidentialitate a site-ului www.orhilove.ro