Vanzarea semintelor de orhidee online

726 vizualizari

Orhidee de vanzare, ghivece orhidee, fertilizanti si substrat orhidee, magazin online orhilove.ro

Din ofertele online – vanzarea semintelor de orhidee.

seminte false orhidee

Oricat de tentanta este oferta nu cumparati seminte de orhidee. Este o  inselatorie care daca nu te saraceste financiar, emotional va fi o mare dezamagire cand vei constata ca nu ai cumparat semintele orhideelor din imagini. Chinezii sunt cei mai ofertanti in tepe cu seminte, incercand sa vanda orice. Orhideea Monkey face apare des in anunturile lor.

Oferte asemanatoare se gasesc si pe site-urile de la noi. Una dintre cele mai fanteziste si greu de imaginat ca exista in realitate este Caleana major – numita si “Orhideea rata in zbor”. Este reala, insa daca va uitati putin peste informatiile legate de acesta floare veti afla ca este nativa in Australia si ca nu se poate creste in alt mediu in afara tarii de origine. Radacinile sunt dependente de o ciuperca care se gaseste in solul in care cresc in natura.  Florile au dimensiuni mici intre 1,5 – 2,5 cm. Asadar, puteti trage singuri concluziile acestei oferte.

Daca semintele arata ca in poza de mai jos sa fiti convinsi ca nu sunt cele adevarate. Florile sunt atragatoare si spectaculoase si pe asta se bazeaza si vanzatorii. In general, semintele orhideelor sunt foarte mici, asemanatoare cu praful. Germinarea este un proces greu de realizat acasa, necesita materiale speciale iar sterilizarea semintelor si a ustensilelor este cel mai important aspect.

Semintele orhideei japoneze de gradina Habenaria radiata, cunoscuta sub numele de “Orhideea egreta”, ar trebui sa fie niste bulbi mici, iar in substratul potrivit ar trebui sa germineze.

inmultire_seminte_orhidee_dreapta_adevarate

Info imagine: Diferenta dintre semintele trimise de chinezi si semintele reale ale unor orhidee terestre, in dreapta.

inmultire_seminte_orhidee_phalaenopsis

Info Imagine: Seminte orhidee Phalaenopsis.

 

 

13
Adaugat de | 2018-04-05T18:01:15+00:00 februarie 12th, 2018|Sfaturi articole|0 Comentarii

Articol adaugat de:

Adauga un comentariu

nouăsprezece − sapte =